Kopa is de perfecte combinatie van grill en houtskool oven. Het gecontroleerd smeulen van houtskool voorkomt uitslaande vlammen, waardoor het eten niet aanbrandt, en samen met de hoogstaande isolatie techniek kunt u zo perfect sappige gerechten bereiden met een uniek bbq aroma.

 

Onze producten zijn het resultaat van technologisch hoogstaande ontwikkelingen, met zeer laag energieverbruik en een elegant ontwerp tegen betaalbare prijzen. We bieden verschillende opties zodat uw Kopa kan worden aangepast aan alle eisen en goed combineerd met andere aparatuur en zo een geheel vormt in een moderne keuken.

 

 

Onze toekomstige atributen

 

LAGER ENERGIE VERBRUIK

Vergeleken met andere grills of barbecues met dezelfde capaciteit, heeft de Kopa grill oven een belangrijk voordeel - hij verbruikt veel minder houtskool. Een normale barbecue verbruikt bijvoorbeeld al 45% meer houtskool. Zeker wanneer hoogwaardig houtskool wordt gebruikt, is de Kopa grill oven veel efficiënter dan een elektrisch of gas gestookt alternatief.

 

SNELHEID

We zijn er zeker van dat een Kopa grill oven tenminste 30% tijd bespaart, vergeleken met grillen op een open houtskool grill. Bijvoorbeeld; een medium-rare 4 centimeter dikke biefstuk van 350g heeft maar 4 minuten nodig om te bereiden

 

ALLESKUNNER

Kopa combineert de houtskool grill met een oven, waardoor het mogelijk is om vele verschillende gerechten te bereiden. De temperatuur is constant hoog, wat het in hoog tempo bereiden van vlees, vis en groenten mogelijk maakt. Ook kunnen pizza's, broodjes en gerechten in pannen worden bereidt.

 

KWALITEIT

De constante warmtestraling van de houtskool in de oven spreidt zich snel en zeer gelijk, wat uitstekende consistentie van bereiden garandeert. De kwaliteit van het Kopa ontwerp vindt u terug in alle gerechten; de fijne textuur, verleidelijk aroma en onovertroffen smaak.

 

CONTROLEERBAAR

Bij het aanmaken van houtskool in de Kopa oven, wordt de warmte en lucht geregeld met twee kleppen. Open beide kleppen voor het aansteken, zodra de gewenste temperatuur bereikt is, sluit de onderste klep en reguleer met de bovenste klep. Zo simpel is het. De temperatuur wordt continu weergegeven met de thermometer op de deur.

 

ERGONOMISCH ONTWERP

In een drukke keuken met lange werkuren, is het openen en sluiten van een oven deur niet zomaar een detail. We hebben een systeem ontworpen welke toestaat de ovendeur te openen en sluiten met slechts een vinger. De isolatie vermindert niet alleen het hitte risico, maar voorkomt ook het opwarmen van de ruimte om de oven heen. De kok wordt ondraaglijke warmte bespaart, wat stress sterk vermindert en helpt met concentreren op de bereiding.