Videos - Hoe kook je op houtskool?

 

Kopa Presentatie video

Kopa presentatie video 2

Kopa oven starten

Kopa oven gebruik

 

 

Reguleren van de temperatuur

De hitte in de Kopa grill ovens wordt gereguleerd door slechts twee kleppen - de onderste is meestal dicht, de bovenste kan worden versteld, de gewenste temperatuur is te zien op de thermometer op de deur. De deur is licht bedienbaar voor extra gebruiks- gemak. Uitstekende isolatie houdt de warmte binnen en voorkomt dat de chef het te warm krijgt. De Kopa grill oven is een uitstekende all-rounder als het aankomt op grillen in schotels en pannen - je kunt de oven direct onder de afzuig installatie plaatsen.

Geschikt voor ervaren chefs en beginners!

 

Reinigen

As valt in de as pan, welke simpelweg kan worden uitgeschoven om te worden geleegd in de juiste afvalbak. Het vet wat van de grill op de oven druipt wordt opgevangen in de olie tray, welke ook gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken is.

 

 

OUR HISTORY

Ons verhaal begint in 1972 met de opening van een pons machine productie lijn. Kops pro d.o.o. bestond in verschillende vormen in de 40 jaar die volgde, maar technische uitdagingen en de wens iets nieuws te kunnen bieden stonden altijd centraal bij onze aanpak. Nu gebruiken we onze expertise in de plaat metaal bewerking om de het fijnste voor de proffessionele keuken te maken, en onze tecchnishe trots te creeren, de Kopa oven.


Since 1972