Houtskool grill ovens voor restaurants & bars

De oven is gemaakt voor gebruik in restaurant die hun gasten vlees en andere perfect gegrilde gerechten willen aanbieden, en het op de beste manier willen aanpakken met een Kopa grill oven.

 

De snelheid van bereiden helpt gerechten sneller dan ooit te serveren.

 

Gasten kunnen nu sappige gerechten bestellen met het onmiskenbare houtskool grill aroma. Er hoeft maar weinig houstkool te worden gebruikt en de keuken warmt veel minder op als met een conventionele houtskool grill.

 

 

What restaurant owners appreciate the most

Wat restaurant eigenaars het meest waarderen

  • Snelle return on investment,
  • Hoogstaande gerechten - tevreden klanten,
  • Lage draai kosten - efficiënt vebruik en lage houtskool kosten,
  • Onafhankelijk van gas of stroom aansluiting,
  • Lage installatie kosten (ligt aan wetgeving),
  • Fraai design staat toe de oven voor het oog van gasten te gebruiken,
  • Verschillende kleur opties om de oven gemakkelijk met de rest van de omgeving te doen passen,
  • De mogelijkheid om nieuwe gasten aan te trekken door voor publiek te koken.
 

 

 

Chefs will appreciate

Wat chefs waarderen

  • Snel, simpel en betrouwbaar gebruik,
  • Kwaliteit van bereiding,
  • Hoogstaande gerechten,
  • Weinig warmte straling rond en betere werk condities in de keuken,
  • Vele opties voor het bereiden van alle typen gerechten - vlees, vis, schaaldieren, groenten, brood,
  • Hoge kapaciteit tov formaat,
  • Warmt snel op, binnen 30 minuten
  • Na de lunch kan de oven op standby worden gezet, en herstart gemakkelijk voor diner.
 

 

Kies voor een grill oven zonder compromissen, kies een Kopa!