Kopa's grill oven, de uitvinding! Het verhaal in het kort over Kopa ovens

Kopa innovation story

1972 - UNIT TOS werd opgericht

Kopa innovation story

1992 - bedrijf hernoemd tot Kops d.d.

Kopa innovation story

2006 - overname door O.G.I. Equipment d.o.o.

Kopa innovation story

2010 - dochterbedrijf Kops proizvodnja d.o.o. opgericht, en tot Kops pro d.o.o. hernoemd twee jaar later.

Hoe is het allemaal begonnen?

Aan het begin van 2014, steeg de vraag naar grill ovens. Klanten kwamen naar ons toe voor een grill oven, maar de keus was beperkt en het aanbod paste niet bij de wensen. We zagen goede potentie in het project en begonnen direct met onderzoek en het maken van de eerste ovens. Dit slaagde vrijwel meteen, en we begonnen met het aanbieden van onze producten.

 

De Kopa grill oven is een veel complexer product dan het leek in eerste instantie. We besteedde veel aandacht aan het ontwerp en samen met onze industrieel ontwerpen bedachten we een geweldige oplossing. Het idee was een robuuste oven te creëren, welke functioneel is en fraai oogt, en dat lukte! De oven kan zelfs in het zicht van gasten worden geplaatst, en een restaurant kan een thema rond de oven creëren. Onze klanten zijn zeer tevreden met het fraaie ontwerp en degelijke functionaliteit van de oven, wat ons zeker trots maakt op ons product.


Toen we onze eerste grote order binnen kregen, was de klant zeer enthousiast over het product, wat weer nieuwe kansen bracht en markten voor ons opende.

In de komende 5 jaar wil Kops pro groeien van onderdelen producent tot ontwikkelaar en producent van slechts eigen producten - voornamelijk Kopa grill ovens!

 

Het duurde maar 18 maanden om deze markten te bereiken:

Kopa innovation story
 

Kopa expansion map

 

Een stap dichter bij de perfecte grill - Kopa!